Přírodní karamelové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů nebo koktejlů a pro přípravu cukrářských náplní, cukrovinek či...
Kávové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a likérů. Je vhodné i k cukrářským účelům.
Aroma je určeno převážně pro přípravu cukrářských náplní a cukrovinek. Je vhodné také pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů, případně vína....
Ovocné aroma Lesní jahoda je určeno k ochucování koktejlů a pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a produktů pěstitelského...
Lískový ořech aroma je tekuté aroma na lihové bázi s příchutí lískového oříšku. Je určeno především pro cukrářskou výrobu a k ochucování likérů.
Malinové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma.
Ovocné malinové aroma je přírodní tekuté aroma na lihové bázi s příchutí malin, vyrobené smícháním rafinovaného lihu, pitné vody a malinového...
Mandarinkové aroma je přírodní tekuté aroma na lihové bázi, vyrobené rozpuštěním přírodní mandarinkové silice ve směsi rafinovaného lihu a pitné vody.
Meruňkové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma.
Přírodní ořechové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácí ořechovky. Je vhodné i jako cukrářské...
Pistáciové aroma je tekuté aroma na lihové bázi s příchutí pistácií, určené k ochucování cukrářských výrobků a aromatizaci likérů.
Ovocné pomerančové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů, vína, medoviny, případně i domácích koktejlů....
Přírodní vanilkové aroma Bourbon je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácího tuzemáku. Aroma se také...
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácího punče. Punčové aroma je také vhodné k...
Rumové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma. Jako nosič je použit invertní cukr.
Sladké mandlové aroma se používá pro ochucování cukrářských výrobků, marcipánu a mandlových likérů. Dá se kombinovat s hořkomandlovým aroma.
Nastavení