Emulze

Co je emulze? Emulze jsou aromatické prostředky přírodního původu určené k ochucování masných výrobků i dalších potravinářských produktů. Výhodou je snadná aplikace a rozmíchání s ostatními složkami konečného produktu. Jsou zcela mikrobiologicky stabilní. Zaručujeme stabilní obsah aromatických složek a neměnnou senzorickou kvalitu. 

Nejprodávanější

paprikas emulze
Paprikáš emulze
Skladem (>10 ks)
Kód: 5334002
 
od 353,44 Kč
(od 292,10 Kč bez DPH)
paprika sladka emulze
Paprika sladká emulze
Skladem (>10 ks)
Kód: 5332425
 
od 193,42 Kč
(od 159,85 Kč bez DPH)
2 položek celkem
emulze scopex olihen
Krill G emulze
Skladem (>10 ks)
od 158,70 Kč bez DPH
od 192,03 Kč / ks

Emulze krill G na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad. 

+ další
Kód: 5332403
emulze scopex olihen
Scopex oliheň G emulze
Skladem (>10 ks)
od 181,70 Kč bez DPH
od 219,86 Kč / ks

Emulze Scopex oliheň na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.

+ další
Kód: 5332404

Emulze se vyrábí smícháním vodné fáze emulze s aromatickými látkami tak, aby vznikla homogenní směs. Nejčastěji nabízíme emulzi s přídavkem extraktu papriky, která plní funkci barviva a dodá vašim výrobků požadovanou barvu. Emulze jsou chemicky konzervované a to benzoanem sodným. 

Speciální skupinou jsou emulze pro rybáře, určené k ochucování krmiva nebo návnad na ryby. U těchto emulzí je použity jako nosiče i cukerné složky – glycerínu.