Hořkomandlové aroma 60% 260ml

Kód: 50241
225,18 Kč / ks 186,10 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Varianta

Aroma hořká mandle vyniká výraznou vůní a hořkou chutí mandlí a je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů. Je vhodné i pro výrobu cukrářských náplní a cukrářských výrobků. Oceníte ho i při přípravě domácího marcipánu a vánočního cukroví.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandlové aroma je velmi oblíbenou součástí mnoha cukrářských výrobků, nezbytnou surovinou vánočního cukroví a ingrediencí pro výrobu alkoholických nápojů. Aroma se někdy také označuje jako Mandlová tresť

V našem sortimentu lze nalézt dvě různé alternativy. Aroma s chutí hořké mandle - hořkomandlové a mandlové aroma sladké

Hořkomandlové aroma je tekuté aroma na lihové bázi vyrobené smícháním rafinovaného lihu, pitné vody a hořkomandlové silice. Objem alkoholu aroma je 60% obj.

Cukrářské aroma hořká mandle vyniká výraznou vůní a hořkou chutí mandlí a je určeno přípravu cukrářských náplní a zvýraznění chuti a vůni cukrářských výrobků, kde je základní surovinou mandlová mouka. Mandlové aroma se často používá na přípravu domácího marcipánu a vánočního cukroví.

Rovněž je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů, případně pro přípravu domácí mandlovice. Lze ho použít i k ochucování vína a tím připravit jeho netradiční chuť. 

Varianty balení

  • 260 ml (PET láhev) - pro domácí použití a malé provozy
  • od 1,5 l (PET láhev) do 25 l (kanystry) pro potravinářskou výrobu

Výrobky s balením od 1,5 litru jsou určeny jen pro velkoobchodní odběratele a je možno je v e-shopu objednávat pouze po přihlášení. Bez registrace lze objednávat pouze variantu balení 260 ml.

Složení: líh jemný, voda, hořkomandlová silice

Výrobek není určen k přímé spotřebě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Aromata
? Alternativní název: tresť, esence
Typ: přírodní aroma, cukrářské aroma
Minimální trvanlivost: 12 měsíců
Dávkování: 1 kg / 100 kg (litrů)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: