Ohlédnutí za létem a příprava na Vánoce
S končící okurkovou sezónou a se začátkem poslední části roku 2014 přichází čas na krátké ohlédnutí za nejdůležitější částí roku pro všechny konzerváře a vlastně celý konzervárenský průmysl. Letošní okurkovou sezónu můžeme, alespoň dle zvýšené poptávky po konzervárenském aroma na okurky (výtažek č. 1), kterou naše společnost AROMKA BRNO zaznamenala, označit za úspěšnou, a to i přes časté nezdary počasí.
Ale skončenou okurkovou sezónou určitě nezačíná čas odpočinku, naopak, plynule se přechází ke zpracování podzimní zeleniny a tedy zavařování zelí, různých čalamád, zeleninových směsí a červené řepy. A i tady Vám společnost AROMKA BRNO může nabídnout k tomu vhodná aromata – konzervárenské aroma č.III (výtažek č.3), anýzové a fenyklové aroma.
Vánoční aromata
A protože pro ostatní výrobce je podzim zahájením vánoční sezóny, rádi bychom vám nabídli tradiční vánoční aromata – rumové aroma, vanilkové aroma, punčové aroma, pomerančové aroma anebo také prášková aromata typu saromex – skořice, zázvor, perníkové koření.
Naše aromata, vhodná a typická na vánoční čas, jsou zárukou kvality a všeho, co očekáváte.
Na konec snad jenom přání, aby zbytek roku 2014 už nepřinesl žádné neočekávané události a všichni, abychom na jeho konci byli spokojení.