Pokud hledáte dokonalý sladkokyselý nálev na feferonky nebo chilli papričky, máme pro vás snadné řešení! Naše nálevy Aromka Brno dodají vašim domácím ...
Recepty
Lahodná delikatesa s dokonalým nálevem Nakládané žampiony jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje houby. Jsou skvělým doplňkem k masovým pokrmům,...
Poradíme vám, jak zavařit kozí rohy. Stejný postup můžete použít i pro nakládání beraních rohů. Kozí a beraní rohy – rozdíly, které dělají chuť...
Nakládání okurek bez zavařování je méně pracný způsob konzervace okurek a také velmi jednoduchý. Nakládaná okurka podle našeho receptu zůstane k...
Mezi nejoblíbenější likéry v Čechách rozhodně patří Peprmintka neboli Zelená. Připravili jsme pro vás recept na výrobu domácího likéru s mátovou chutí...
Připravili jsme pro vás několik osvědčených receptů na ta nejlepší zavařená rajčata, ale i na pikantní nakládaná rajčata bez zavařování. Zavařená raj...
Dýně ve sladkokyselém nálevu a´la Znojemské okurky Máme pro vás originální recept na zavařenou dýni ve sladkokyselém nálevu typu Znojemské okurky. Ta...
Okurkový salát je naprostá klasika, ať už ho máte v paměti od babičky nebo ze školní jídelny. Jedinečnou chuť mu dodává sladkokyselá zálivka na salát,...
Svíčková z halali Sváteční svíčkovou si připravuje snad každá česká domácnost. Zjednodušte si přípravu a zeleninový základ halali si připravte předem...
Harissa pasta Máte v oblibě pálivou chuť? Harissa je pálivá paprikovo - rajčatová pasta, kterou můžete použít do různých pokrmů jako např. guláše, om...
Unikátní chuť vinného octa vynikne i v marinádě na maso. Dle typu masa můžete do marinády zvolit bílý, červený vinný ocet nebo balsamico. Červený vinn...
Vánoce bez vaječňáku si neumí představit asi nikdo. A co takhle dětský vaječňák bez kapky alkoholu? Anebo nealkoholický vaječný likér, ale se stejně i...
Nadýchané piškotové těsto jako základ dortů zná asi každý, ale provoněné přírodním vanilkovým luskem, to je něco! Ingredience na přípravu: 6...
Milujete pudink, ale vadí vám, že je v prášku? Máme recept na pudink z mléka, žloutků a vanilkového lusku. Ingredience na přípravu: mléko plnotučn...
Marináda s tekutým kouřem na maso a ryby Milujete uzené, ale nemůžete se zbavit myšlenky, že uzení není příliš prospěšné pro vaše zdraví? Máme ...