Když se řekne punč, hned si ho spojíme se zimními večery, vánočními svátky, partou přátel…
Příprava domácího punče je díky našemu punčovému aromatu velmi snadná, můžete si ho připravit kdykoliv budete mít chuť a žádná nečekaná návštěva vás už nezaskočí. Punčové aroma dodá tomuto oblíbenému vánočnímu nápoji vyváženou chuť.
Vánoční punč - ingredience na přípravu:
- 130 ml tuzemáku
- 500 ml červeného vína
- 140 g cukru krystalu
- 500 ml vody
- 33 ml punčového aromatu
Postup přípravy:
Nejprve smícháme vodu s cukrem a přivedeme k varu. Pak přidáme tuzemák, červené víno a opět přivedeme k varu. Na závěr přidáme punčové aroma a vše promícháme.
Podáváme v nahřátých sklenicích, můžeme ozdobit plátkem pomeranče nebo malinami.