Výrobcem těchto výrobků je Aromka Brno s.r.o.
Práškové šunkové aroma pro ochucení crackerů, brambůrek a tyčinek, vegetarianských výrobků a dalších potravin.
Práškové aroma s příchutí šunky s použitím nosiče maltodextrinu je přírodní aroma vyrobené smícháním jedlé soli, maltodextrinu a přírodního aroma...
Práškové aroma vepřová játra, určené k aromatizaci potravinářských výrobků a také pro výrobu krmení a návnad pro ryby.
Práškové aroma vepřová játra+ananas, určené pro výrobu krmení a návnad pro ryby.
Přírodní bezinkový sirup je tekutý produkt určený pro přípravu nealkoholických nápojů, studených i teplých. Je vyroben ze sušených květů černého...
Přírodní levandulový sirup je vyroben ze sušené levandule bez přídavku umělých barviv, konzervantů a umělých sladidel. Je určen pro přípravu...
Přírodní meduňkový sirup je tekutý produkt určený pro přípravu nealkoholických nápojů, studených i teplých. Je vyroben ze sušené meduňky bez...
Přírodní vanilkové aroma Bourbon je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácího tuzemáku. Aroma se také...
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácího punče. Punčové aroma je také vhodné k...
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů i vína. Rozinkové aroma je také vhodné k cukrářských účelům.
Rumové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma. Jako nosič je použit invertní cukr.
Emulze Scopex oliheň na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Extrakt koření Skořice je určen k ochucování cukrářských a pekařských výrobků, jablečných produktů, pudinků, svařeného vína a dalších výrobků.
Skořicové aroma je přírodní tekuté aroma na lihové bázi. Aroma se vyrábí macerací skořicové kůry v směsi rafinovaného lihu a pitné vody.
Sladké mandlové aroma se používá pro ochucování cukrářských výrobků, marcipánu a mandlových likérů. Dá se kombinovat s hořkomandlovým aroma.
Přírodní slivovicové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a produktů pěstitelského pálení.
Stránka 12 z 15 - 256 položek celkem
Nastavení