Výrobcem těchto výrobků je Aromka Brno s.r.o.
Brusinkové aroma je určeno k aromatizaci a ochucování alkoholických nápojů, k doladění chuti a vůně koktejlů nebo produktů pěstitelského pálení. Je...
Přírodní bylinné aroma má lehce hořkou chuť a vůni směsi bylin, např. pelyňku, koriandru, levandule nebo skořice.
Kořeninový přípravek na tekutém nosiči, určený k dochucování masných a potravinářských výrobků. Používá se také při výrobě návnad a krmení pro...
Přírodní cibulové aroma se používá k ochucování nálevů na zeleninu a zeleninové směsi, k ochucování studených i teplých omáček nebo do zálivky na...
Ovocné citrónové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácích koktejlů. Lze ho také použít jako...
Aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácích koktejlů.
Aroma Černý rybíz se používá k ochucování koktejlů a pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů i ovocných vín. Je vhodné i pro...
Ovocné aroma Černý rybíz se používá k ochucování koktejlů a pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů i ovocných vín. Je vhodné i...
Česnekové aroma se používá k ochucování nálevu na sterilovanou zeleninu. Vhodné je i pro výrobu návnad pro ryby, můžete ho věnovat jako dárek...
Aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a vína. Tradičním použitím je výroba a ochucování likérů. Může se také...
Tradičním použitím aroma je spolu s anýzovým aroma ochucování nálevu na červenou řepu.
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů bylinného typu nebo bylinných likérů.
Ginové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácích koktejlů. Aroma je možné použít i na výrobu...
Griotkové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů, vína a domácích koktejlů. Je vhodné i k cukrářským...
Extrakt koření HALALI je určen ke kořenění zeleninové směsi Halali, která se používá jako základ pro některé omáčky, např. svíčkovou.
Extrakt koření HARISSA je určen ke kořenění ostré zeleninové pasty Harissa. Lze použít i jako velmi pikantní směs k dochucování omáček.
Aroma hořká mandle vyniká výraznou vůní a hořkou chutí mandlí a je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů. Je vhodné i pro výrobu...
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů bylinného typu, bylinných likérů nebo medoviny.
Stránka 5 z 15 - 256 položek celkem
Nastavení