Nálev na pečenáče, zavináče
Kód: 522 523 524 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Nálev na zavináče je vyrobený z 8% kvasného octa, který je ochucený extrakty koření (pepř, nové koření, bobkový list), s přídavkem soli a naředěný vodou. Jedná se o hotový výrobek určený k přípravě rybích zavináčů nebo pečenáčů.
Použití nálevu je velmi jednoduché. Na vámi připravené zavináče nebo pečenáče ve sklenici nebo jiné nádobě se naleje náš nálev a nechá se několik dní odležet. Díky obsahu octa je lák zároveň konzervačním činidlem a přítomnost octa také zjemní rybí maso.
Varianty balení:
- malé balení - 1ll (PET láhev)
- velká balení - kanystr 5l, 10l
Nálev je určen k přímému použití, bez nutnosti ředit nebo jinak upravovat.
Složení: voda, ocet kvasný lihový, sůl, směs extraktů koření
Podívejte se na naše tipy na přípravu receptu na zavináče a receptu na pečenáče.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky |
---|---|
? Použití: | nakládání ryb, domácí výroba, v gastronomii |
? Pro výrobu: | pečenáčů, zavináčů, nálevu na ryby, octového nálevu |
Minimální trvanlivost: | 12 měsíců |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.