Nálev na houby

Kód: 139 140 141 Zvolte variantu
54,88 Kč / ks 224,56 Kč / ks 1 136,80 Kč / ks od 54,88 Kč / ks 49 Kč bez DPH 200,50 Kč bez DPH 1 015 Kč bez DPH od 49 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Varianta

Máte rádi houby ve sladkokyselém nálevu? Pro ten nejlepší nálev na houby jsme pro vás připravili macerát pro přípravu octového láki na houby se směsí extraktů koření. V nálevu jsou zastoupeny aromatické extrakty koření (kopr, rozmarýn, estragon). Slouží k přípravě nálevu na sterilované houby ve sladkokyselém nálevu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nálev na houby je vyrobený z octu kvasného 8% a směsí extraktů koření. V nálevu jsou zastoupeny aromatické extrakty koření (kopr, rozmarýn, estragon). Slouží k přípravě nálevu na sterilované houby ve sladkokyselém nálevu. Použití dodá houbám kořeněnou vůni a chuť. 

Nálev je macerát, který je potřeba naředit, aby splnil svůj účel. Do připravené směsi vody, octa, cukru a soli se přimíchá nálev na houby, vše se zamíchá a takto hotový lák je připravený k použití na zavařování hub ve sladkokyselém nálevu.

Návod na použití nálevu: Před použitím protřepat. V 17 litrech pitné vody rozpusťte 0,6 kg soli, 2 kg cukru, přidejte 6,5 litru octa a přimíchejte nálev na houby 260 ml. Připravíte tak 24 l nálevu. Houby doporučujeme před sterilací povařit alespoň 10 minut a propláchnout.

V našem blogu najdete články  - Nakládané houby  a  Zavařování hub od A do Z. V rubrice recepty si nenechte ujít tip na nejlepší nakládané houby.

Můžete také využít další nálevy z naší nabídky, například nálev na okurky nebo na zeleninu.

Varianty balení

  • malé balení - 260 ml (PET láhev), 1l balení
  • velká balení - kanystr 5 l, 10 l

 Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilované houby, houby v nálevu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Dávkování: 260 ml / 24 litrů nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: