Nálev na zeleninu
Kód: 104 118 119 120 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Nálev na zeleninu je vyrobený z octu kvasného 8% a směsí extraktů koření. V láku jsou zastoupeny základní typy koření (pepř, nové koření, tymián, chilli a hřebíčku). Slouží k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilovanou zeleninu jednodruhovou (např. papriky, cibulky, kukuřice, mrkev, zelí) nebo sterilované zeleninové směsi (například typu moravanka, kunovjanka, čalamáda). Použití nálevu dodá vaši zelenině jemně kořeněnou a pikantní vůni a chuť.
Nálev je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Do připravené směsi vody, octa, cukru, soli se přimíchá nálev na zeleninu, vše se zamíchá a takto hotový lák je připravený k použití.
Návod na použití nálevu: Před použitím protřepat. V 17 litrech pitné vody rozpusťte 0,6 kg soli, 2 kg cukru, přidejte 6,5 litru octa a přimíchejte nálev na zeleninu 260 ml. Připravíte tak 24 l nálevu.
V této řadě produktů nabízíme také nálev na okurky vhodný ke sterilaci okurek nakladaček, případně hub a také nálev na červenou řepu určený k přípravě nálevu na konzervování červené řepu.
Varianty balení:
- malé balení - 260 ml, 1 l (PET láhev)
- velká balení - kanystr 5 l, 10 l
Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilovanou zeleninu, sterilované houby.
Složení: ocet kvasný lihový, výtažek koření
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 106 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,03 g, bílkovinyく0,1 g, sůlく0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky |
---|---|
? Použití: | nakládání zeleniny, nakládání hub |
? Pro výrobu: | salátových zálivek, nálevu na houby, nálevu na zeleninu, sladkokyselého nálevu |
Minimální trvanlivost: | 18 měsíců |
Dávkování: | 260 ml / 24 litrů nálevu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.