Salátový ocet česnekový
Kód: 63 515 516 517 Zvolte variantuSouvisející produkty
Jedná se o syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou, vyráběný výhradně kvašením jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Detailní popis produktu
Česnekový ocet je 4% ocet ochucené přírodními extrakty česneku. Ocet je vhodný k přípravě salátové zálivky, nebo k přímému ochucování zeleniny (formou pokapání), omáček a marinád.
Použití:
- k přímé spotřebě – ve formě lehké zálivky pokapáním čerstvé zeleniny (okurky, rajčata, paprika…)
- k přípravě zálivky – přidáte sůl, cukr a případně vodu a zalijete směs zeleniny
- k dalšímu ochucování omáček, domácí majonézy, marinád
Základem našich salátových octů je ocet vyrobený přírodním procesem kvašení a naředěný na 4% koncentraci kyseliny octové.
Složení: ocet kvasný, extrakt česneku, estragonové aroma, karamel E150c
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 26,5 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,0075 g, bílkoviny く0,1 g, sůl 0 g
Trvanlivost: 2 roky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ocet kvasný lihový |
---|---|
Minimální trvanlivost: | 2 roky |
Jedná se o vinný ocet vyrobený z bílého vína v bio kvalitě, získaný přirozeným procesem kvašení, kdy se veškerý alkohol přemění na kyselinu octovou.
Červený vinný ocet je vyráběn kvašením ušlechtilých červených vín v bio kvalitě. Zráním v dřevěných sudech je docíleno velmi intenzivní vůně a chuti.
Ocet z červeného vína je vyráběn přirozeným kvašením ušlechtilých červených vín velmi intenzivních chutí. Zráním v dřevěných sudech je dosaženo...
Jedná se o ocet vyrobený z bílého vína, neboli bílý vinný ocet, který zraje v dřevěných sudech. Ocet je pasterován, aby bylo dosaženo vysoké...
Prášková česnekové aroma k ochucování brambůrků, lupínků a dalších potravinářských výrobků pro zintenzivnění česnekové vůně a chuti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.