Ocet 5%

Kód: 106 107 108 109 111 Zvolte variantu
24,62 Kč / ks 115,04 Kč / ks 198,25 Kč / ks 363,68 Kč / ks 455,41 Kč / ks od 24,62 Kč / ks 21,98 Kč bez DPH 102,71 Kč bez DPH 177,01 Kč bez DPH 324,71 Kč bez DPH 406,62 Kč bez DPH od 21,98 Kč bez DPH 24,62 Kč / 1 l 23,01 Kč / 1 l 19,83 Kč / 1 l 18,18 Kč / 1 l 18,22 Kč / 1 l
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Varianta

Kvasný lihový ocet o koncentraci 5% je určen pro potravinářské provozy k přímému použití bez nutnosti ředění. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ocet kvasný lihový 5% je vyrobený ředěním octu kvasného 10% pitnou vodou. Na rozdíl od 8% octa není obarven ani ochucen estragonovým aroma. Díky naředění je 5% ocet možno přímo používat při kuchyňské přípravě pokrmů.

Ocet je využíván jako konzervační a okyselující prostředek v teplé i studené kuchyni, při výrobě omáček, zálivek, různých typů lahůdek (např. utopenců, zavináčů). Při přípravě nálevů pro zavařování a konzervování ho lze použít přímo bez nutnosti přidání vody.

Veškeré informace se dozvíte v našem článku Výroba a použití kvasného lihového octa.  

Ocet je také velmi oblíbený pomocník při úklidu celé domácnosti. Který ocet je nejvhodnější, si můžete přečíst v našich článcích Bílý ocet na úklid - ekologicky a levněOcet do pračky a Ocet do myčky. Doporučujeme zakoupit oblíbený produkt z naší nabídky Ocet na úklid.

Varianty balení:

  • malé balení - 1l PET láhev, 5l, 10l kanystr
  • velká balení - 20l, 25l kanystr
  • prodej octa s výměnou kanystrů V Praze a Brně, pouze osobní odběr - více informací.

Je určen k přímému použití, bez ředění.

Složení: ocet kvasný lihový, pitná voda

Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 70 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,015 g, bílkovinyく0,1 g, sůl 0,001 g

Výrobce: Aromka Brno

Doplňkové parametry

Kategorie: Ocet kvasný lihový
? Alternativní název: destilovaný ocet
Minimální trvanlivost: neomezena

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: