Nálev na červenou řepu

Kód: 121 122 123 124 Zvolte variantu
44,80 Kč / ks 184,24 Kč / ks 935,20 Kč / ks 1 752,80 Kč / ks od 44,80 Kč / ks 40 Kč bez DPH 164,50 Kč bez DPH 835 Kč bez DPH 1 565 Kč bez DPH od 40 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Varianta

Nálev na červenou řepu je vyrobený z octu kvasného 8% a lihových aromat (anýzové, fenyklové).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nálev na červenou řepu je vyrobený z octu kvasného 8% a lihových aromat (anýzové, fenyklové). Proč je to dle našeho názoru ten nejlepší nálev na červenou řepu? Právě díky optimálnímu poměru anýzového a fenyklového aroma pro chutný a kořením vonící nálev na sterilovanou červenou řepu. S  naším nálevem vyrobíte snadno skvělý sladkokyselý nálev na červenou řepu.

Nálev na řepu je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Jeho použití je pak velmi jednoduché. Stačí obsah lahvičky nalít do směsi připravené dle vašich chutí a zvyklostí (ocet, voda, sůl, cukr) a promíchat. Lák na červenou řepu je hotov, stačí ho nalít do sklenic s připravenou červenou řepou.

Varianty balení:

  • malé balení - 260 ml, 1 l (PET láhev) 
  • velká balení - kanystr 5 l, 10 l

NÁVOD NA POUŽITÍ: Před použitím protřepat. V 5 l pitné vody rozpusťte 0,1 kg soli a 0,5 kg cukru, přidejte 1 litr octa a přimíchejte nálev na červenou řepu v balení 260 ml. Připravíte tak 6 l nálevu na zavařenou řepu.

Nechte se inspirovat naším receptem Jak naložit červenou řepu, nakládaná červená řepa je opravdová delikatesa.

Složení: ocet kvasný lihový, přírodní aromata

Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 106 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,03 g, bílkovinyく0,1g, sůlく0,01g

V této řadě produktů na nakládání nabízíme také nálev na okurky vhodný ke sterilaci okurek nakladaček, případně hub a také nálev na zeleninu určený k přípravě nálevu na konzervování jednodruhové zeleniny (např. paprika) nebo zeleninových směsí typu čalamáda.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky
? Použití: nakládání zeleniny, domácí výroba
? Pro výrobu: sladkokyselého nálevu, nálevu na červenou řepu
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Dávkování: 260ml / 6 litrů nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: