Klíčem k tomu, aby zavařené okurky, zelenina či další lahůdky, měly tu správnou chuť, je použití kvalitního nálevu. V naší nabídce najdete výrobky vhodné pro přípravu tradičního univerzálního sladkokyselého nálevu pro zavařování (sterilaci) okurek, červené řepy a dalších druhů sterilované zeleniny. Nálevy učené pro domácí zavařování jsou vyrobené tak, abyste z nich mohli co nejsnadněji připravit tradiční sladkokyselý nálev (recept na přípravu nálevu). Receptura pro výrobu nálevu na okurky vychází z dlouholeté tradice výroby nálevů v Aromce Brno, kde se v minulosti vyráběl i tradiční nálev na znojemské okurky. Vše je vyráběno pouze z přírodních surovin, bez přídavku chemických konzervačních látek.
Nabízíme i nálevy pro přípravu oblíbených lahůdek – nálev na utopence nebo olejový nálev na nakládání hermelínu a dalších druhů sýru. Macerát na okurky a zeleninu se používá i pro přípravu nálevu na houby.
1 položek celkem