Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů i vína. Rozinkové aroma je také vhodné k cukrářských účelům.
Rumové aroma do potravin určené k dochucování zákusků, dortů, cukrovinek, nápojů typu grog a dalších potravinářských výrobků.
Skořicové aroma je přírodní tekuté aroma na lihové bázi. Aroma se vyrábí macerací skořicové kůry v směsi rafinovaného lihu a pitné vody.
Sladké mandlové aroma se používá pro ochucování cukrářských výrobků, marcipánu a mandlových likérů. Dá se kombinovat s hořkomandlovým aroma.
Přírodní slivovicové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a produktů pěstitelského pálení.
Čiré aroma slivovice určené pro výrobu, ochucení a aromatizaci alkoholických nápojů. Vhodné i k doladění švestkové chuti produktů pěstitelského...
Aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci svařeného vína nebo medoviny.
Ovocné švestkové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů, vína nebo produktů pěstitelského pálení. Je vhodné i k...
Třešňové aroma patří do kategorie ovocných aromat. Jedná se o tekuté aroma na lihové bázi s příchutí třešní. Aroma je vyrobené smícháním...
Vanilkové aroma se používá k ochucování lihovin, likérů a domácího tuzemáku. Je také vhodné pro přípravu cukrářských výrobků.
Přírodní vermutové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a likérů bylinného typu, také pro dochucování...
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácích koktejlů. Může sloužit i k přípravě domácí...
Zelené jablko aroma je určeno k ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, koktejlů a produktů pěstitelského pálení. Je vhodné i pro...
Nastavení