Majoránka emulze je určena k ochucování mas, jaternic, nádivek, polévek a dalších výrobků.
Papriková emulze na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Emulze paprika pálivá na tekutém nosiči, určená k dochucování masných a potravinářských výrobků a k výrobě krmení a návnad pro ryby.
Emulze Paprika sladká se používá k ochucování pokrmů z masa, uzenin, omáček, polévek a dalších potravin.
Emulze Paprikáš na tekutém nosiči je určena pouze pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Emulze Paprikáš velmi ostrý je určen ke kořenění salámů (paprikáš), klobás a do výrobků s ostrou chutí pálivé papriky.
Pepřová emulze na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Emulze Scopex oliheň na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Emulze Špekáčky je kořeninový přípravek na tekutém nosiči určený pro kořenění špekáčků.
Emulze vepřová játra+ananas na tekutém nosiči, určená pouze pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Emulze vepřová játra na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Emulze vepřová játra G na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.
Vysočina emulze je určena pro kořenění salámů typu Vysočina.
Nastavení