Detailní popis produktu
Jedná se o jablečný balzamikový ocet vyrobený fermentací kvalitních jablek a následným zráním v dřevěných sudech. Těmito procesy se získá sladkokyselá chuť.
Použití jablečného balsamica je opravu široké. Můžete ho kombinovat s dýňovým olejem, konopným, řepkovým nebo makovým olejem, lze pak použít k ochucování zeleninových směsí. Balsamico zjemní polévky, hodí se k ovoci či výrobě dresinků.
Vhodný pro veganskou kuchyni.
Jedná se o nefiltrovaný ocet, takže sediment je jeho přirozenou součástí. Doporučujeme skladovat bez přístupu světla, uzavřený.
Složení: jablečný ocet, koncentrát jablečné šťávy a med
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
- Energetická hodnota 854 kJ/201 kcal
- Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 46 g
- z toho cukry 41 g
- Bílkoviny <0,5 g
- Sůl <0,03 g
Země původu: Německo
Značka: Pödör
Varianty balení:
- balení 250 ml
Parametry produktu:
Typ dárku: | vánoční dárek, pro muže, pro ženy, k narozeninám |
---|---|
Minimální trvanlivost: | 18 měsíců |
Produkt naleznete v této kategorii
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
K tomuto produktu doporučujeme ještě dokoupit

Jedná se o syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou, vyráběný výhradně kvašením jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.