Jedná se o vinný ocet vyrobený z bílého vína v bio kvalitě, získaný přirozeným procesem kvašení, kdy se veškerý alkohol přemění na kyselinu octovou.
Červený vinný ocet je vyráběn kvašením ušlechtilých červených vín v bio kvalitě. Zráním v dřevěných sudech je docíleno velmi intenzivní vůně a chuti.
Jedná se o jablečný balzamikový ocet vyrobený fermentací kvalitních jablek a následným zráním v dřevěných sudech. Obsahuje koncentrát z jablečné...
Jedná se o ocet vyrobený z bílého vína, neboli bílý vinný ocet, který zraje v dřevěných sudech. Ocet je pasterován, aby bylo dosaženo vysoké...
Ocet z červeného vína je vyráběn přirozeným kvašením ušlechtilých červených vín velmi intenzivních chutí. Zráním v dřevěných sudech je dosaženo...
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem
Nastavení