Sladkokyselý nálev
Nakládání okurek, zeleniny a hub se neobejde bez sladkokyselého nálevu. Nabízíme produkty pro výrobu octového nálevu pro domácí použití při nakládání a zavařování.
Výhodou našich nálevů je především jejich jednoduché použití. Díky vyváženému poměru extraktů koření dodá nálev požadovanou chuť nakládaným potravinám. Jedná se o koncentráty pro přípravu nálevů. Návod na použití nálevů je uveden na etiketě.
Nálevy pro přípravu sladkokyselého nálevu jsou určeny k domácímu použití, případně do malých výrobních provozů. Pro konzervárny a velkovýrobce sterilované zeleniny jsou určeny výtažky a konzervárenská aromata.
Kromě okurek a hub je možné použít nálevy na nakládání těchto druhů zeleniny: sladkokyselé zelí, červená řepa, papriky, feferoneky, cibule, mrkev, celer a další.