Aroma lískový ořech je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma. Jako nosič je použit invertní cukr.
Lískový ořech aroma je tekuté aroma na lihové bázi s příchutí lískového oříšku. Je určeno především pro cukrářskou výrobu a k ochucování likérů.
Malinové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma.
Ovocné malinové aroma je přírodní tekuté aroma na lihové bázi s příchutí malin, vyrobené smícháním rafinovaného lihu, pitné vody a malinového...
Mandarinkové aroma je přírodní tekuté aroma na lihové bázi, vyrobené rozpuštěním přírodní mandarinkové silice ve směsi rafinovaného lihu a pitné vody.
Meruňkové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma.
Ovocné meruňkové aroma - tresť se používá k ochucování lihovin, produktů pěstitelského pálení nebo v cukrářské výrobě k ochucování dortů a zákusků.
Extrakt muškátového ořechu vhodný pro ochucování pekařských výrobků, omáček, polévek, rybích pochoutek, ale také pro výrobu návnad pro...
Bílý ocet 10% je koncentrovanější a není barven karamelem E150c, proto má průzračnou barvu. Vhodný také jako ocet na úklid, do pračky, myčky a...
Prodej octa 10% v kanystrech s výměnou obalu umožňuje opakovaný odběr octa registrovaným zákazníkům našeho eshopu s osobním odběrem na výdejním...
Kvasný lihový ocet o koncentraci 5% je určen pro potravinářské provozy k přímému použití bez nutnosti ředění.
Kvasný lihový ocet 8% pro nakládání okurek a zeleniny, přípravu zálivek do salátů ochucování omáček a další využití.
Prodej octa 8% v kanystrech s výměnou obalu umožňuje opakovaný odběr octa registrovaným zákazníkům našeho eshopu s osobním odběrem na výdejním...
Přírodní ořechové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácí ořechovky. Je vhodné i jako cukrářské...
Nastavení