Bobkový list S je určen k ochucování konzervárenských výrobků, omáček a rybích pochoutek. Je možné ho použít také při nakládání masa.
Extrakt koření HALALI je určen ke kořenění zeleninové směsi Halali, která se používá jako základ pro některé omáčky, např. svíčkovou.
Extrakt koření HARISSA je určen ke kořenění ostré zeleninové pasty Harissa. Lze použít i jako velmi pikantní směs k dochucování omáček.
Extrakt koření Chillies je určen pro použití do všech potravin, kde požadujeme ostrou chuť. Používá se k ochucování pekařských výrobků,...
Extrakt koření Chillies S je určen pro použití do všech potravin, kde požadujeme ostrou chuť. Používá se k ochucování konzervárenských...
Extrakt koření Játrová paštika je určen ke kořenění játrové paštiky a obdobných výrobků.
Extrakt koření Kečup TOM je určen pro výrobu kečupu a jeho kořenění, lze také použít k dochucování omáček.
Extrakt koření Koriandr je určen k ochucování pečiva, omáček, uzenin, rybích a drůbežích pokrmů.
Koření na ryby je určeno pro dochucování rybích výrobků, rybích polévek a nakládaných ryb.
Extrakt křenu nanesený na jedlé soli vhodný na dochucení zálivek, salátů, nálevů na zeleninu a dalších potravinářských výrobků.
Extrakt koření Majoránka je určen k ochucování omáček, gulášů, polévek, nádivek nebo rybích pochoutek.
Extrakt koření Majoránka je určen k ochucování konzervárenských výrobků, výrobků masné výroby, omáček, gulášů, polévek, rybích pochoutek, k...
Extrakt muškátového ořechu vhodný pro ochucování pekařských výrobků, omáček, polévek, rybích pochoutek, ale také pro výrobu návnad pro...
Extrakt koření Muškátový ořech je určen k ochucování konzervárenských výrobků, výrobků masné výroby (např. klobásy), omáček, polévek, rybích...
Extrakt koření Nové koření je určen k ochucování pekařských výrobků, omáček, uzenin, polévek, rybích pochoutek.
Extrakt koření Nové koření je určen k ochucování konzervárenských výrobků, výrobků masné výroby, omáček, polévek, rybích pochoutek, ochucování...
Extrakt koření je určen ke kořenění uzeniny - ostravské klobásy.
Extrakt koření Paprika pálivá je určen k barvení a ochucování pekařských výrobků, omáček, polévek, rybích pochoutek.
Nastavení