Univerzální karamel E150d je tekuté potravinářské barvivo tmavě hnědé až černé barvy vyrobené karamelizací cukru (např.sacharóza, glukóza) při...
Extrakt koření Kečup ostrý je určen pro výrobu kečupu a jeho kořenění. Lze použít také jako pikantní směs k dochucování omáček.
Extrakt koření Kečup je určen pro výrobu kečupu a jeho kořenění, lze použít i k ochucování omáček.
Extrakt koření Kečup TOM je určen pro výrobu kečupu a jeho kořenění, lze také použít k dochucování omáček.
Koprové aroma se používá k dochucování nálevů na zeleninu, zeleninové směsi, okurky, houby, studených i teplých omáček.
Křenové aroma se používá k ochucování nálevů na sterilovanou zeleninu, zeleninové směsi a k ochucování studených i teplých omáček.
Bílý ocet 10% je koncentrovanější a není barven karamelem E150c, proto má průzračnou barvu. Vhodný také jako ocet na úklid, do pračky, myčky a...
Prodej octa 10% v kanystrech s výměnou obalu umožňuje opakovaný odběr octa registrovaným zákazníkům našeho eshopu s osobním odběrem na výdejním...
Kvasný lihový ocet o koncentraci 5% je určen pro potravinářské provozy k přímému použití bez nutnosti ředění.
Kvasný lihový ocet 8% pro nakládání okurek a zeleniny, přípravu zálivek do salátů ochucování omáček a další využití.
Prodej octa 8% v kanystrech s výměnou obalu umožňuje opakovaný odběr octa registrovaným zákazníkům našeho eshopu s osobním odběrem na výdejním...
Prášková aromata jsou výrobky obsahující aromatické látky a přípravky, které se používají k aromatizaci potravinářských výrobků.
Ochucený salátový ocet s příchutí česneku na přípravu salátových zálivek, ochucení marinád, majonézy a dalších produktů.
Pikantní salátový ocet chilli pro přípravu salátových zálivek, ochucení marinád a omáček ...
Nastavení